Last week I was invited to Trondheim to have a lecture about Systemic sclerosis and how I have tackled the disease with Paleo food, AIP and a holistic way to see things.

An other speaker was Eva L who spoked about her journey with the disease. Very interesting! She has been eating Paleo AIP and sha has made the same process/ operation as Gunhild Stordalen. I feel very proud that she found my blog when she got sick and it helped her.

Förra veckan var jag överbjuden till Trondheim, Norge att hålla en föreläsning om Paleokost och Sklerodermi. Jag pratade även om hur jag försöker se saker holistiskt för att klara av sjukdomen.

En annan föreläsare var Eva L som pratade om sin resa med samma sjukdom, annan variant, och hur hon har gjort en stamcells operation, samma som Gunhild Stordalen. Det var väldig intressant. Eva har dessutom kämpat på med AIP och Paleo. blev glad och stolt att höra att när hon blev sjuk så var min blogg en av de sidor hon hittade och som hjälpte henne in på banan med Paleo och Aip.

I also talked about before and after

Jag pratade bland annat om före och efter


Today

How important it is to keep warm

Hur viktigt det är att hålla sig varm

How movement and training can improve the well being

Hur motion och träning kan öka på välbefinnandet

How I replace food with other paleo friendly grocery

Periodic Fast

With smoothies and bone broth

Periodisk fasta med smoothies och benbuljong

About Paleo Food and Paleo AIP

Om mat och Paleo samt AIP

räkmacka

About Paleo Keto and to eat without to many carbs

Om Paleo Keto och varför jag ofta väljer att äta detta.

It was an inspireing lecture to lissen to Eva and a good experience for me.  Me and my friend had a lovely time in Trondheim.

Det var en trevlig föreläsning och det blev en härlig minisemester för mig och en väninna som tog in på hotell och fick andas lite annan luft än Åres.

Tack Lene för att du åkte med och visade alla dina barndomsställen och berättade om dina fina minnen och att jag fick träffa dina härliga släktingar!

Nu är det nedräkning till Gotland, bara 10 dagar kvar nu…

Gotland