Här kommer en intressant länk till något som jag kommit i kontakt med mer och mer på nätet. SIBO. Det går ju ofta trend i detta med olika koster och SIBO är inget undantag. Men jag tycker i alla fall det är spännande och vill testa om jag märker någon skillnad på mig själv.

För oss med SSc (även autoimmuna sjukdomar i allmänhet) så är problem med mage och tarm mer en regel än ett undantag.

Jag har skrivit mycket om hur jag försöker ändra kosten i perioder, under året. Dels för jag märker att jag mår bättre av det. Varför vet jag inte, tror att det är bra att kroppen behöver ”väckas” och få jobba lite.

Så om du känner att du har problem med mage och tarm och vill veta vad SIBO är, då kommer här en kort film från youtube som jag tyckte var bra.

https://youtu.be/UQESlxQKIm8

SIBO

Så idag fick det bli en sallad och ett glas äppelcidervinäger efter fotvård.

Passade på och rosta massor av solros- och pumpakärnor.

Ha en härlig helg!